Keuken

Door battler op woensdag 5 oktober 2016 12:00 - Reacties (8)
Categorie: -, Views: 4.903

Het huis kwam met een ingerichte keuken. Waarschijnlijk bestelde de vorige eigenaren vaak eten want de keuken zag er uit als nieuw. Het enige wat de keuken miste was een eettafel en wat stoelen.
Ik wou altijd al een tafel van hout met zware metalen balken eronder. Er zijn veel van dit soort tafels te vinden maar helaas allemaal vrij prijzig, meer dan 1000,-. Ik had nog maar 4k over voor de Keuken/Woonkamer dus dit zou dan al snel een grote hap worden.
Maar zoals altijd bood marktplaats uitkomst. Er was een man die hout verkocht en we gingen kijken, hij had niet staan wat ik zocht maar hij kon er wel laten maken in Frankrijk. We konden het hout zelf uitzoeken, het formaat bepalen en de kleur. Perfect! dit gold alleen voor het tafelblad dus de poten moest ik ergens anders zien te halen. Wederom, marktplaats!
Tafel 2Tafel 1
Met de stoelen heel veel geluk gehad. De verkoper was zo eerlijk om te vertellen dat ze over een paar weken in de aanbieding zouden gaan. Hij zou ons bellen wanneer dat zo was en dat heeft hij ook gedaan. Netjes!

Kosten:
  • Tafelpoten: 150,-
  • Tafelblad: 400,-
  • Stoelen: 600,-
Hier heb ik blijkbaar tussendoor erg weinig fotos gemaakt. In de laatste blog daarentegen zullen wel veel fotos komen hoe het uiteindelijk is geworden
Tafel

Volgende: Slaapkamer/thuisbiscoop 10-'16 Slaapkamer/thuisbiscoop

ReactiesDoor Tweakers user sebasmeer, woensdag 5 oktober 2016 15:31

Mooi!

Wist je dat Pronto deze stoelen ook heeft voor 99 euro per stuk? Dat is dan wel kunstleer, geen idee of wat jij hebt gekocht echt leer is. Normaal kosten de varianten met echt leer 200-250 euro.

Door Tweakers user Ultimation, woensdag 5 oktober 2016 18:30

Stoelen van het merk Bruut? Ik heb het zelfde model stoelen thuis staan.

Door Tweakers user Kliko, donderdag 6 oktober 2016 09:49

Netjes! Ziet er gaaf uit. Mooie combi met de stoelen. Lekker strak design. 8-)

Door Charlie7, vrijdag 7 oktober 2016 08:38

Ik ben toevallig zelf ook met een nieuw huis bezig,

Die tafel lijkt wel godsgruwelijk veel op de tafels bij de leenbakkerleenbakker op dit moment. Desalniettemin, ziet er allemaal erg mooi uit! :Y)

Door Tweakers user sunturion, zondag 9 oktober 2016 13:37

Damn wat een gruwelijke tafel. Zou jij misschien kunnen vertellen bij wie op marktplaats je de tafel hebt gehaald. En de poten? Waren ze overigens makkelijk te bevestigen?

Door Tweakers user Jarno, zondag 9 oktober 2016 21:12

Deze poten kan je ook door een lokale metaalbewerker/l Asser laten maken, is gewoon standaard koker. Voor degene die het ook willen hebben. Wij hebben ze ook pas gemaakt.

Door Tweakers user Dead Pixel, maandag 10 oktober 2016 16:47

Dat is zeer mooie tafel zeg! Echter passen de stoelen naar mijn mening er niet echt bij. Maar ieder zijn eigen.

Ennuh... ga je die sigaren nog delen of...? :*)

Reageren is niet meer mogelijk